Salta al contingut principal

Manual de tramitació

Descàrrega de formularis

Trobareu que molts tràmits de la Xarxa de Governs Locals inclouen formularis associats que heu de descarregar i emplenar prèviament per annexar-los als tràmits del Portal de tramitació (PMT). Per accedir a aquests documents seguiu les instruccions següents:

  1. Seleccioneu el formulari de la vostra elecció, passeu el ratolí per sobre del nom del document activant així l’enllaç al mateix.
  2. Descarregueu el formulari mitjançant el botó dret del ratolí, seleccioneu l'opció «Desar» (o també «Desar enllaç com…») per desar el document al vostre ordinador.
  3. Obriu el formulari amb el programari corresponent: Microsoft Word (.doc), Microsoft Excel (.xlsx) o Adobe Reader (.pdf). En qualsevol cas, el vostre ordinador ha de tenir el programa que permeti obrir-los i omplir-los correctament. En el cas dels arxius .pdf, us recomanem que tingueu actualitzada la darrera versió del programa Adobe Reader que podeu descarregar de forma gratuïta en aquest enllaç: https://get.adobe.com/reader

Si no descarregueu els documents al vostre ordinador i intenteu obrir-los directament fent doble clic a sobre de l'enllaç, d’acord amb la configuració del vostre equip és possible que us aparegui el missatge següent: