Cercador del Catàleg

Resultats de la cerca

El resultat de la vostra cerca es presenta en un llistat de recursos ordenats per matèria i alfabèticament, que respon als paràmetres de cerca que heu triat dins de l’anualitat seleccionada. En aquests resultats, per a cada recurs es relaciona la tipologia (econòmic, tècnic o material) i la data final del període de sol·licitud.

En la capçalera d’aquesta pàgina trobareu la selecció de filtres que heu aplicat en la vostra cerca. Els recursos resultants s’ordenen en tres pestanyes:

  • Tots els recursos, inclou tots els recursos de Catàleg que responen als filtres seleccionats.
  • Xarxa de Governs Locals 2023, inclou els recursos emmarcats en la convocatòria 2023 del Pla Xarxa de Governs Locals que responen als filtres seleccionats.
  • Altres règims de cooperació, inclou els recursos que s’emmarquen en altres convocatòries o línies de suport diferents de la convocatòria del Pla Xarxa de Governs Locals i que responen als filtres seleccionats.

En els resultats de la vostra cerca podeu seleccionar el recurs o recursos que us interessin per a afegir-los a la carpeta d’impressió. Aquesta selecció l’activeu fent clic a la carpeta ubicada al costat del termini de sol·licitud.

columnes

La carpeta d’impressió us permet descarregar els recursos que heu seleccionat obtenint d’aquesta manera un Catàleg personalitzat i a la mida dels vostres interessos.

Pujar