Cercador del Catàleg

Fitxa de recurs

La fitxa descriptiva de cada recurs inclou la convocatòria i el canal de tramitació i els continguts necessaris per a la concertació d’actuacions com, per exemple, els ens destinataris que poden accedir, els criteris que es consideraran en la valoració i el període de presentació de les sol·licituds -data d’inici i data de tancament-, entre d’altres. L’apartat Condicions de concertació inclou els requisits de sol·licitud i de gestió com, per exemple, si cal presentar documentació addicional (de sol·licitud o justificació), si hi ha un nombre màxim de sol·licituds que es poden presentar o quin és el tipus de depesa elegible.

En els recursos inclosos en la convocatòria 2023 del Catàleg que s’emmarca en el Pla Xarxa de Governs Locals 2020-2023, la informació es completa amb l’apartat Compromisos de qualitat que inclou les obligacions que reconeix la Diputació de Barcelona en la prestació del recurs per a la seva millora i adaptació continua a les necessitats i les expectatives dels governs locals, així com les mesures que s’aplicaran en cas d’incompliment d’aquests compromisos.

Cada recurs inclou les icones dels objectius de desenvolupament sostenible (ODS) als quals es vincula. Aquestes icones enllacen amb les pàgines específiques de cada objectiu que podeu consultar en el portal https://www.diba.cat/es/web/ods

Des d’aquesta pantalla, podeu afegir el recurs que visualitzeu a la carpeta d’impressió o bé podeu obtenir la descàrrega directa en un arxiu pdf.

Cada recurs incorpora un codi numèric que també us permetrà la seva identificació a través del cercador i del Portal de tramitació.

Pujar