La regidoria de comerç

Introducció

El teixit comercial a la província de Barcelona és un pilar fonamental no només per la seva funció de cohesió social i de vertebració urbana dels nostres municipis, sinó també directament com a generador de llocs de treball i motor de l’activitat econòmica.

En els darrers anys, especialment, s’han produït canvis significatius en l’àmbit del comerç dels municipis i les ciutats del nostre entorn que, en menor o major mesura, també s’han donat a tot el món occidental. Més enllà de la Covid-19, entre tots els aspectes que han condicionat aquesta transformació, podem parlar d’aspectes tecnològics, logístics, socials, laborals, etc. Estem davant d’un fenomen condicionat per múltiples factors i que ha portat implícitament una important acceleració de la digitalització del comerç.

L’objectiu d’aquest recurs és proporcionar els coneixements bàsics i les principals eines per fer front a aquests nous reptes amb què es troba el teixit comercial dels nostres pobles i ciutats, així com elaborar un contingut específic que pugui servir als regidors i regidores de comerç que s’incorporin al càrrec.

Pujar